Digitaalvaardig in de zorg

‘Zorgtechnologie en digivaardigheid gaan hand in hand’ – Interview met Erwin Duits, bestuurder bij Zorggroep Noorderboog.

“Van digivaardig naar digibewust” – Interview met Marjon Pot, operationeel leidinggevende op de polikliniek preoperatief onderzoek bij Isala ziekenhuis.

“Digicoaches voor medewerkers én patiënten” – Interview met Marjolijn de Jong, voorzitter van de raad van bestuur bij ziekenhuis Gelderse Vallei en Angelique Groot, hoofd van het Centrum voor Digitale zorg bij ziekenhuis Gelderse Vallei.

“We houden het laagdrempelig en leuk” – Interview met Albert van Esterik, voorzitter raad van bestuur van GGz Centraal.

‘We willen medewerkers toekomstbestendig maken’ – Interview met Yonas Tewelde, voorzitter raad van bestuur bij gehandicaptenzorgorganisatie Vanboeijen.

Bestuurders praten over digitale transformatie – Morgens nodigde telkens twee bestuurders uit de zorg uit om een gesprek te hebben over digitale transformatie. Bekijk de reeks van interviews.

“Alleen al voor het werkplezier is dit goud” Interview met Jeroen Kleinjan, voorzitter van de raad van bestuur van ouderenzorgorganisatie Carintreggeland.

“Je moet de harten van de medewerkers winnen” Interview met Tinie Hendriks, directeur bedrijfsvoering van Transfore, de forensische tak van ggz-organisatie Dimence Groep.

“Een ziekenhuis met een digitale strategie voor de komende 10 jaar. En toen brak het coronavirus uit. Interview met Hans Schoo, lid van de raad van bestuur van ziekenhuis Rijnstate.

“Wij helpen je om weer aan te haken.” Interview met René Hup, lid van de raad van bestuur van ouderenzorgorganisatie Amaris.

“Digistarter is geen domkop”. Interview met Emma Beaujon, directeur van ouderenzorgorganisatie Lyvore.