Digitaalvaardig in de zorg

Het meest recente nieuws

Inzet digitale ambassadeurs

Al onze tips en informatie voor digicoaches

Wist je dat wij een pagina hebben op onze website speciaal voor digicoaches? Hier vind je handige tips en tools voor het digivaardiger maken van je coachees. 

lees meer

Beginnende digicoach Inge leert door samen uit te proberen en te ontdekken

Verpleegkundige Inge Verhagen werkte zich al een slag in de rondte bij verpleegorganisatie Thebe. In de nachtdiensten zet ze zich in als verpleegkundige en daarnaast doet ze mee aan het verbeterprogramma Greenbelt. Toch kon daar nog wel een rol bij, want sinds twee maanden werkt Inge nu ook als digicoach.

lees meer
foto bij onderzoek huisartsenzorg

Groot landelijk onderzoek digitale vaardigheden huisartsenzorg

Beschikt de zorgprofessional huisartsenzorg over de benodigde digitale vaardigheden voor het werk? Doe mee met het landelijke onderzoek!

lees meer

Nieuw: integratie digitale vaardigheden in functieprofielen bij 4 functies VVT-branche

De coalitie Digivaardig in de zorg en Stichting FWG presenteren gezamenlijk vier functieprofielen waarin digitale vaardigheden zijn opgenomen. De basis is een overzicht van zo’n 400 digitale vaardigheden, opgesteld door leden van de coalitie uit de VVT-sector.

lees meer

Word handig met Microsoft Excel

De mogelijkheden van Microsoft Excel zijn eindeloos, maar als je er nog niet (zo vaak) mee hebt gewerkt kan het lastig zijn om te begrijpen hoe je het in kunt zetten. In onze leermiddelen leer je te oefenen en te werken met Excel zodat je daarna handig gebruik kunt gaan maken van het programma. 

lees meer