Digitaalvaardig in de zorg

Nieuws

We houden je graag op de hoogte van het meest recente nieuws over alles wat met digitale vaardigheden te maken heeft. Maar natuurlijk bewaren we al het nieuws ook! Hieronder kun je een kijkje terug in de tijd nemen en zien wat we allemaal al is gebeurd.

Het meest recente nieuws

Olifanten

Over olifantenpaadjes, veelplegers en afschuifsystemen

Digitale starters blijven startend doordat collega's hun problemen oplossen zonder dat ze inzicht krijgen in wat daar voor nodig was. Liefdevol en collegiaal. Maar we investeren zo niet in de zelfredzaamheid van mensen.

lees meer

77 miljoen extra voor structurele inzet van digitale zorg thuis

Het ministerie van VWS maakt 77 miljoen euro extra vrij voor ondersteuning via digitale toepassingen en zorg op afstand.

lees meer

Luistertips tijdens vakantie: podcasts voor onderweg of thuis

Nu de vakantietijd is aangebroken, delen we een paar interessante podcasts over zorg en innovatie. Zo blijf je ook tijdens de vakantieperiode geïnspireerd!

lees meer

Werkboekjes 'Leren werken met de e-overheid' nu gratis online

Stichting Digisterker geeft al jaren cursussen in de bibliotheek over hoe je digitaal zaken regelt met de overheid. Vanwege de coronacrisis biedt Digisterker nu al het lesmateriaal gratis aan.

lees meer
studenten achter laptop

Handig: module digivaardig in de zorg op All you can learn

Op het platform All you can learn staat nu een handige e-learning over het het werken met de website digivaardigindezorg.nl.

lees meer