Digitaalvaardig in de zorg

Voor docenten

Wil jij in je lessen aandacht besteden aan de digitale vaardigheden van toekomstige professionals in zorg en welzijn? Dan vind je op deze website (gratis) leermiddelen die je in kunt zetten in jouw lessen.

Vind het juiste lesmateriaal

Werkt jouw onderwijsorganisatie op een constructieve en creatieve manier samen met een of meer zorgorganisaties en wil je deze samenwerking delen met anderen? Dan willen we je vragen om een kort filmpje te maken over jouw samenwerking. Wie weet sta jij met jouw collega’s op 9 mei op het hoofdpodium van het ICT en Health-congres!

lees meer

Digitip: zo scan je documenten met je telefoon!

Heb je geen scanner thuis? Geen nood! Het inscannen van bepaalde documenten zonder scanner is niet onmogelijk. Je telefoon kan namelijk ook prima dienstdoen als scanner!

lees meer

Een steeds gebruiksvriendelijker EPD bij GGZ Oost Brabant

Digitale vaardigheden zijn belangrijk maar het maakt ook veel verschil of digitale applicaties gebruiksvriendelijk zijn. Linda Willekens en haar ICT-collega’s bij GGZ Oost Brabant houden zich continu bezig met het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van hun Elektronisch Patiëntendossier (EPD). Het geheim? Zorgvuldige afstemming met de behoeftes op de werkvloer.

lees meer
bekijk al het nieuws