Digitaalvaardig in de zorg

Voor docenten

Wil jij in je lessen aandacht besteden aan de digitale vaardigheden van toekomstige professionals in zorg en welzijn? Dan vind je op deze website (gratis) leermiddelen die je in kunt zetten in jouw lessen.

Vind het juiste lesmateriaal

Een nieuw thema in korte tijd hoog op de agenda krijgen én uitrollen in meerdere organisaties. Het lukte op het gebied van digitale vaardigheid binnen zorgconcern Espria en de daarbij aangesloten zorgorganisaties, dankzij de inzet van een aantal medewerkers.

lees meer

Tip: 'ongelezen' als herinnering op WhatsApp

Zet een bericht op 'ongelezen' zodat je later niet vergeet te antwoorden.

lees meer

SmartTyping helpt de zorg vooruit met cursussen blind typen

Vlotte teksten typen zonder één blik op je toetsenbord te werpen? Helaas is blind typen niet voor iedereen vanzelfsprekend. Is blind typen iets wat iedereen kan leren? Hoe groot is de investering? En welke voordelen kan blind typen specifiek bieden voor de zorgsector? We spraken Paul van der Velde van SmartTyping!

lees meer
bekijk al het nieuws

Nieuwsbrief voor docenten

Wil je als docent op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op deze site en binnen de werkgroep Onderwijs van de coalitie Digivaardig in de zorg? Laat je e-mailadres achter en we sturen je een paar keer per jaar een nieuwsbrief.