Digitaalvaardig in de zorg

Digivaardigindezorg

11de Werkconferentie van Digivaardig in de zorg

24 november 13:00 - 16:30 | Online via Teams

Op zoek naar tips en inspiratie om jouw zorgorganisatie nog digivaardiger te maken? Kom dan naar onze online werkconferentie op 24 november.

Een stevig inhoudelijk programma helpt jou verder met de aanpak van digitale vaardigheden in jouw organisatie. Om 13 uur starten we met een inspirerende plenaire spreker, gevolgd door 2 rondes met praktische workshops.

Programma

13.00-13.10 Introductie
13.10-14.10 Plenaire sessie. Lees hier meer over de plenaire sessie.
14.15-15.15 1e workshopronde. Bekijk hier het aanbod van alle workshops.
1515.-15.30 pauze
15.30-16.30 2e workshopronde. Bekijk hier het aanbod van alle workshops

Plenaire sessie
Op de ene plek begeleidt een digicoach een zorgteam om handiger met het elektronisch patiëntendossier om te gaan, op de andere plek zet een projectleider een zelfscan uit. Op allerlei plekken proberen we te bouwen aan de digitale vaardigheden van zorgprofessionals. In hoeverre werken al deze inspanningen door in de dagelijkste praktijk? Tijdens de plenaire sessie van Suzanne Verdonschot leer je hoe je de impact kan meten van de acties die jij doet in je project digitale vaardigheden.
Lees hier meer over de plenaire sessie.

Workshoprondes
Na de plenaire sessie heb je keuze uit 6 workshops.
Je kunt alle workshops volgen in beide rondes, behalve de workshop ‘meten is weten’, deze is alleen ronde 1 te volgen.
Bekijk hier het aanbod van alle workshops.

Deelname is gratis. Het aanmeldformulier is gesloten. Wil je nog meedoen? Stuur dan een e-mail naar info@digivaardigindezorg.nl.

Deze bijeenkomst is online, via Teams. Ongeveer een week van tevoren en de dag ervoor krijg je de links om in te loggen.