Digitaalvaardig in de zorg

Het meest recente nieuws

Speel het Digivaardig in de zorg ganzenbordspel!

Leer spelenderwijs leuke feitjes en handigheden op digitaal gebied! Print het pdf-bestand uit, lees de spelregels door, verzamel de materialen (knip de kaartjes uit) en gaan met die banaan!

lees meer

Jouw stem maakt de zorg informatieveilig!

Wil jij graag informatieveiligheid in de zorgsector te verbeteren? Jouw input is hiervoor belangrijk! Het programma Informatieveilig gedrag in de zorg wilt inzichten krijgen in gedragingen die risico’s kunnen vormen voor de informatieveiligheid en privacy in de zorg.

lees meer

De Digihulplijn: ideaal voor digistarters en patiënten/cliënten!

Ken jij de Digihulplijn al? Hier kan iedereen terecht met vragen over je computer, e-reader, mobiele telefoon en nog meer! En het is helemaal gratis! Je belt naar 0800 - 1508. Je kan van maandag t/m vrijdag bellen, van 08.00-22.00.

lees meer

Het geheim van digicoach Sandra: meer diepgang en meer contact

Digicoach Sandra Bouman werkt sinds 2022 met veel plezier als Digicoach voor Zorggroep Elde Maasduinen en benadrukt met name het contact maken met zorgmedewerkers.

lees meer

Webinar - Ontdek hoe je zorginnovaties kunt versnellen in de ouderenzorg

Zorgmedewerkers hebben tijdens hun opleiding vooral geleerd over zorg verlenen, maar nog vaak niet (genoeg) over het omgaan met techniek in de zorg. Hoe kun je deze innovaties wél versnellen? Leer hierover tijdens het webinar op 6 juni!

lees meer