Digitaalvaardig in de zorg

Digivaardigindezorg

Kom naar het Lestival Digitale Vaardigheden op 25 november!

De coalitie Digivaardig in de zorg organiseert op 25 november een werkconferentie in de vorm van een ‘lestival’ voor iedereen die bezig is met het verbeteren van de digitale vaardigheden van zorgprofessionals.

Tijdens het lestival willen we u kort meenemen door de activiteiten van de coalitie Digivaardig in de zorg. Maar we willen vooral met u aan de slag gaan tijdens diverse workshops. De onderwerpen die aan bod komen zijn o.a.: het creëren van een goede leeromgeving, de meest gemaakte fouten tijdens een digitaliseringstraject, verandercommunicatie, digitaal leiderschap en de vaardigheden die docenten nodig hebben om hun studenten goed voor te bereiden op de toekomst. Bekijk hier het volledige workshopprogramma. Ook wordt tijdens het lestival de zelftest voor managers gepresenteerd.

Het lestival vindt plaats in Soesterberg (Kontakt der Kontinenten), van 12.30 tot 17.30 (inclusief inloop en borrel) uur op 25 november. Deelname is gratis. Meld u hier aan. 

De coalitie is een bottom-up beweging waar mensen uit verschillende onderdelen van de zorg (zorgverleners, HR-medewerkers, managers, ICT’ers, docenten etc.) kennis uitwisselen en vooral gezamenlijk activiteiten vormgeven die de zorgverlener meer digivaardig maken. Deze kennissite is een van de initiatieven van de coalitie.