Digitaalvaardig in de zorg

Digivaardigindezorg

Kijk de sessie ‘Hoe kunnen leveranciers bijdragen aan het digivaardiger maken van zorgprofessionals’ terug

Op 15 februari vond de sessie ‘Hoe kunnen leveranciers bijdragen aan het digivaardiger maken van zorgprofessionals’ plaats. Een aantal leveranciers vertelden over hun producten en hoe zij daarmee zorgmedewerkers konden helpen. Je kan nu de sessie terugkijken.

Allereerst vertelde Peter Vlaanderen over Digivit: een dienstverlener die digitale vaardigheden van zorgmedewerkers verbeterd, door onder andere trainingen te geven en andere oplossingen te bieden.
Josée Blanken van Stichting JobOn vertelde over het programma Futurelab: een online training om mee te komen in de veranderende arbeidsmarkt, met focus op digitale vaardigheden van medewerkers.
Daarna kwam Maarten Verschuren aan het woord over WorkplaceBuddy: een applicatie die volledig geïntegreerd is in Microsoft Teams, waarmee je persoonlijke begeleiding en support krijgt voor Microsoft 365 programma’s.
Vervolgens liet Peter Klijndijk ons SelfGuide zien: een product waarmee je voor iedere applicatie in je zorgorganisatie een eigen instructie kan maken.
Als laatste vertelde Paul van der Velde over SmartTyping: een training waarmee je in 4,5 uur leert blind te typen.