Digitaalvaardig in de zorg

Digivaardigindezorg

Werkconferentie: Hoe integreer ik zorg- en welzijnstechnologie in mijn onderwijs?

16 januari 15:00 - 16:30 | Online via Microsoft Teams

Is het jouw doel om digi- en techvaardige professionals binnen zorg en welzijn op te leiden? Doe dan mee op 16 januari van 15.00 tot 16.30 uur aan de 3de werkconferentie van de werkgroep Onderwijs van de coalitie Digivaardig in de zorg.

Om optimale zorg te leveren kun je als zorgprofessional tegenwoordig niet meer zonder digitale en tech-vaardigheden. De zorg heeft dringend behoefte aan professionals die goed zijn voorbereid op de digitale en technologische kanten van het werk. Hoe zorg jij dat je zorgstudenten klaar zijn voor de toekomst? Tijdens deze werkconferentie kun je inspiratie opdoen, netwerken en krijg je concrete handvatten voor je eigen onderwijspraktijk. Het programma is interactief en bestaat uit twee rondes met workshops van 30 minuten. 

Voor wie?

Deze digitale werkconferentie is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij het zorgonderwijs (mbo, hbo, wo). Dat zijn natuurlijk docenten maar ook beleidsmakers, curriculummakers, zorg- en onderwijsinnovatoren etc.

Programma

15.00-15.15: Plenaire aftrap

15.20-16.30: 2 workshoprondes van 30 minuten, met 10 minuten pauze. Bekijk hier de workshops.

Deelname is gratis. Deze werkconferentie vindt digitaal plaats via Teams. Je krijgt op tijd een link toegestuurd naar de bijeenkomst.

Vragen? Mail naar info@digivaardigindezorg.nl