Digitaalvaardig in de zorg

Digivaardigindezorg

9de Werkconferentie van Digivaardig in de zorg

29 november 13:00 - 16:00 | via Teams

Op zoek naar tips en nieuwe inspiratie om jouw zorgorganisatie (nog) digivaardiger te maken? Kom dan naar onze werkconferentie op 29 november. Online via Teams.

Programma:
13.00 – 13.05: Opening door Suzanne Verheijden, programmamanager van Digivaardig in de zorg
13.05 – 13.15: Daniël Tijink, projectleider van Digivaardig in de zorg, draagt het stokje over aan Lies van Gennip
13.15 -13.25: Partners op het podium: onze partners uit de verschillende sectoren aan het woord

13.25 – 13.55: Hoe stimuleer je digivaardigheid bij patiënten/cliënten? Wietske Kamstra, programmamanager van de Alliantie Digitaal Samenleven
Digivaardige zorgprofessionals: dat is de missie van de coalitie Digivaardig in de zorg. Maar voor de inzet van e-healthproducten, beeldbellen, sociale robotica en een open EPD is ook digivaardigheid vereist van de cliënt/patiënt. De Alliantie Digitaal Samenleven ontwikkelde samen met partners een set met vaardigheden die nodig zijn om te participeren in de steeds meer digitale samenleving, met tips voor digimaatjes en een overzicht van leeraanbod in de regio. Programmamanager Wietske Kamstra vertelt er alles over en lanceert op ons congres vol trots hun nieuwe productenlijn.

14.05-14.50: Workshopronde 1: keuze uit 5 workshops (bekijk hier het totale aanbod)

15.05-15.50: Workshopronde 2: keuze uit 5 workshops (bekijk hier het totale aanbod)

Aanmelden
De werkconferentie zou plaatsvinden op locatie in Driebergen, maar vanwege de coronamaatregelen hebben we besloten toch digitaal te gaan. De werkconferentie vindt volledig plaats via Teams.

Meld je hier aan. Deelname is gratis.