Digitaalvaardig in de zorg

Digivaardigindezorg

14de Werkconferentie Digivaardig in de zorg

25 juni | Conferentiecentrum Antropia

Op zoek naar tips en inspiratie om jouw zorgorganisatie nog digivaardiger te maken? Kom dan naar onze werkconferentie op 25 juni in Driebergen.

Een stevig inhoudelijk programma helpt jou verder met de aanpak van digitale vaardigheden in jouw organisatie, met daarna de kans om verder te praten met oude en nieuwe bekenden.

Meld je hier aan!

Programma
De werkconferentie vindt in de middag plaats tussen 12.30 – 17.00 (incl. borrel).
Bekijk hier het tijdschema.

12:30 – Inloop. Wees op tijd, zodat je ook op tijd kan deelnemen aan de plenaire sessie!
13.00 – Plenaire sessie: ‘Beter, leuker, sneller met generatieve AI’
Scroll naar beneden voor meer informatie over de plenaire sessie!
14:05 – Pauze/wissel
14:20 – Workshopronde 1. Bekijk hier de workshops.
15:25 – Workshopronde 2. Bekijk hier de workshops.
16:20 – Borrel
17.00 – Einde event

Plenaire sessie: Beter, leuker, sneller met generatieve AI

Generatieve AI is ineens overal. Maar wat moeten we ermee? En wat dan? Op deze vragen krijg je een antwoord tijdens deze energieke plenaire sessie. We zoomen in op de toepassingen in leren en ontwikkelen en de zorg. Je ontvangt praktische tips: voor hoe jij je werk beter, leuker en sneller kunt doen met gen AI, tips waar je direct mee aan de slag kunt. Én adviezen over hoe je je kunt voorbereiden op de toekomst. Hoe voorkomen we dat AI het niet juist slechter, stommer en slomer maakt?

Ilona Boomsma is Learning & Development Consultant. Het afgelopen jaar experimenteerde ze daarnaast honderden uren met generatieve AI. In april kwam het boek Beter Leuker Sneller uit dat ze samen met Barend en Jean-Luc schreef om jou te helpen slim met gen AI om te gaan.

Workshops

Na de plenaire sessie volgen 2 workshoprondes. Denk aan workshops over motiverende gespreksvoering, het meenemen van medewerkers die géén digitale starter zijn, ChatGPT, digitaal in balans zijn en nog veel meer! Bekijk hier alle workshops.

Heb je nog vragen? Mail dan gerust naar info@digivaardigindezorg.nl.