Digitaalvaardig in de zorg

Digivaardigindezorg

13de Werkconferentie Digivaardig in de zorg

30 november 13:00 - 17:00 | Online

Op zoek naar tips en inspiratie om jouw zorgorganisatie nog digivaardiger te maken? Kom dan naar onze online werkconferentie op 30 november.

Een stevig inhoudelijk programma helpt jou verder met de aanpak van digitale vaardigheden in jouw organisatie. We starten met een inspirerende plenaire spreker, gevolgd door rondes met praktische workshops. Deze bijeenkomst is online, via Teams. Ongeveer een week van tevoren en de dag ervoor krijg je de links om in te loggen.

Deelname is gratis. Het aanmeldformulier is gesloten. Wil je nog meedoen, stuur dan een mail naar info@digivaardigindezorg.nl.
Je meldt je aan voor de hele middag, je hoeft niet je nog aan te melden voor de afzonderlijke workshops.

Programma
12:30 – Ontvangst
13:00 – Introductie en plenaire sessie
14:00 – Pauze
14:15 – Workshopronde 1 (bekijk hier de workshops)
15:15 – Pauze
15:30 – Workshopronde 2 (bekijk hier de workshops)

De plenaire sessie:
Positief motiveren van je collega’s!
Het motiveren van je collega’s gaat soms makkelijk, maar soms heel moeizaam. Dan merk je dat je aan alleen kennis over digitale vaardigheden niet genoeg hebt. Ook vaardigheden om te coachen en motiveren zijn onmisbaar.
In deze interactieve lezing laat Mariëlle Tromp je zien hoe je jouw collega’s op een positieve manier kunt motiveren, zonder dat er weerstand ontstaat. De lezing is gebaseerd op voorbeelden uit het dagelijks werk van jou en je collega digicoaches!

Mariëlle Tromp is trainer in motiveren. Zij traint professionals en aandachtsvelders in de zorg die te maken hebben met het coachen en motiveren van hun (directe) collega’s.

Let op: lijkt het je leuk om een eigen (anonieme) casus in te dienen die Mariëlle behandelt tijdens deze sessie? Mail dan naar info@digivaardigindezorg.nl. We kiezen er uiteindelijk 3 uit van de inzendingen!

Lees hier meer over alle workshops die worden gegeven.
Download hier het tijdschema van alle workshops