Digitaalvaardig in de zorg

Digivaardigindezorg

Webinar Digitale Fitheid met Martijn Aslander

Hoe word en blijf jij digitaal fit? En waarom is het zo belangrijk om digitaal fit te blijven? In dit webinar gaat Suzanne Verheijden, programmamanager Digitale Vaardigheden, in gesprek met Martijn Aslander.

Martijn Aslander is al meer dan 10 jaar een van de meest ervaren sprekers op het gebied van de netwerk- en informatiesamenleving. Zijn boeken Easycratie en Nooit Af gelden als een standaardwerk voor menig bestuurder. Als StandUp Filosoof onderzoekt en verwoordt hij elke dag opnieuw mogelijkheden om problemen te tackelen en kansen te verzilveren. Met zijn nieuwste thema, Digitale Fitheid, pioniert hij wederom in de voorhoede van de toekomst van werk.

Waarom digitale fitheid?
Digitale fitheid is de grootste uitdaging voor professionals van deze tijd. We lopen het risico te verzuipen in enorme hoeveelheden informatie. Computers kosten ons alleen maar tijd terwijl ze ook  waardoor computers ons alleen maar tijd kosten terwijl ze ook veel tijd kunnen opleveren. Digitale fitheid bestaat uit digitaal bewustzijn, digitale hygiëne, digitale vaardigheden, persoonlijk kennismanagement en persoonlijke groei met behulp van technologie. Met digitale fitheid is enorm veel werkplezier, tijd en slagkracht te winnen! Wat jij nodig hebt om fit te blijven, hangt af van van het soort werk dat je doet.

Kijk hieronder de webinar terug: