Digitaalvaardig in de zorg

Digivaardigindezorg

Vandaag is de Dag van de Digicoach!

Vandaag, dinsdag 17 december 2019, is de allereerste Dag van de Digicoach!

Dit is de dag waarop je degene die jou helpt met al je digitale problemen (extra) bedankt. Degene die altijd voor je klaarstaat, die met eindeloos geduld nog een keer uitlegt hoe je dat ene in Word of Excel ook weer doet, of je helpt met inloggen in een van de vele applicaties waar jouw zorginstelling mee werkt. Of hij/zij nou officieel de rol heeft van digicoach of niet, dat maakt niet uit. Zet hem/haar vandaag in het zonnetje!

Je kunt bijvoorbeeld de cartoon boven dit bericht printen en aan je digicoach geven (of ophangen op een plek waar hij/zij vaak komt). Download hier het pdf-bestand van de cartoon. 

Of download de cartoon als .jpg bestand door met je rechtermuisknop te klikken op het plaatje hierboven of hieronder. Sla het plaatje op en verstuur het per mail naar je digicoach of post het op LinkedIn, Facebook of Twitter.

De cartoon is gemaakt door Mark van Herpen van Studio Kwadraat. Deze cartoon mag je binnen je zorginstelling gebruiken. Commercieel gebruik is niet toegestaan.

Lees ook de column van Suzanne Verheijden in ICT&Health over de Dag van de Digicoach.

Heb je foto’s van hoe jij jouw digicoach bedankt? Stuur ze dan naar info@digivaardigindezorg.nl, morgen verschijnt er hier een bericht over hoe digicoaches bedankt werden.