Digitaalvaardig in de zorg

Digivaardigindezorg

Uitgelicht: rol van de manager

training van 3 mensen

De toewijding van managers en bestuurders van een zorgorganisatie is heel belangrijk voor het slagen van een project Digitale vaardigheden. Wij hebben een speciale pagina op onze website waar managers en bestuurders alle informatie kunnen vinden die ze nodig hebben om hun afdeling of organisatie digivaardig te maken. 

Op deze pagina vindt je de volgende onderdelen:

  • Een zelftest voor managers: in deze test scoren managers niet alleen hun eigen digitale vaardigheden, maar ook de strategie op dit gebied en in welke mate ze medewerkers enthousiasmeren en faciliteren.
  • Interviews met managers en bestuurders: lees interviews met managers die zich sterk maken voor het verbeteren van digitale vaardigheden in hun zorgorganisatie.
  • Rapport Leiderschap bij digitalisering in de zorg: Marco Derksen analyseert de resultaten van de zelftest voor managers, vat samen wat digitaal leiderschap inhoudt en geeft concrete tips om een betere leider te worden.
  • Podcasts Dapper digitaal leiderschap: in deze podcastreeks Dapper digitaal leiderschap in de zorg interviewt Suzanne Leijendekkers voorlopers over hoe zij leidinggeven aan digitale ontwikkelingen in hun organisatie.
  • Webinar Digitaal leiderschap in de zorg: hoe laat je als manager in de zorg digitaal leiderschap zien? Kijk het webinar van Marco Derksen.

Klik hier om naar de pagina te gaan.