Digitaalvaardig in de zorg

Digivaardigindezorg

Tip: vormgeven in Canva

Canva is een online designplatform waarmee jij alles kunt ontwerpen zonder echte designskills te hebben. Geen ingewikkeld programma, maar een makkelijke tool waarmee je gratis allerlei communicatie-uitingen kunt vormgeven: van logo’s tot infographics, van presentaties tot social posts.

In Canva zijn honderden verschillende templates beschikbaar. Inspiratie genoeg dus! De tool is altijd en overal bereikbaar. Je hoeft geen programma te downloaden. Het enige wat je moet doen is de website bezoeken en een account aanmaken. Daarna kun je direct aan de slag.

Workshop: ‘Zo maak jij toffe ontwerpen in Canva’
Saskia Littooij, communicatieadviseur bij Jonge Honden, verzorgd op 19 mei tijdens de online bootcamp voor digicoaches de workshop: ‘Zo maak jij toffe ontwerpen in Canva’. Want cliché maar waar: een beeld zegt meer dan duizend woorden! Gedurende deze gratis workshop maak je kennis met Canva. Tijdens de training ga je stap voor stap aan de slag met het gebruik van sjablonen, kleuren en afbeeldingen. Aan het einde van deze workshop heb jij je eerste Canva-sjabloon ontworpen.

Wil jij graag meedoen aan deze training of gewoonweg leren hoe je een account kunt aanmaken op Canva? Bekijk dan hier het stappenplan van Saskia: hoe maak ik een gratis Canva account aan? 

Let op! Als je de workshop van Saskia op 19 mei graag wil volgen, zorg dan dat je voorafgaand een gratis Canva account hebt aangemaakt. Zonder account kan je niet deelnemen aan de worksop.

Heb je je nog niet aangemeld voor de online bootcamp voor digicoaches op 19 mei? Aanmelden voor de online bootcampdag kan hier. Het is niet mogelijk om je voor een specifieke workshop aan te melden. Op de dag zelf ontvang je van ons een mail met de links naar alle workshops. Dus: meld je aan en verzeker jezelf van een plek!