Digitaalvaardig in de zorg

Digivaardigindezorg

Oproep aan digicoaches: delen van digitip voor filmpje.

Digivaardig in de zorg zoekt leuke, bruikbare digitips van digicoaches voor in een vlogje (videoblog). Het delen van korte tips helpt mensen over de drempel om zich meer te verdiepen in digitalisering, zeker als de tips directe tijdwinst opleveren. 

Mijn naam is Happy Miel en ik heb al heel wat digicoaches opgeleid en gecoacht en kom graag naar je toe deze herfst.

Ik zoek digicoaches die een digitip willen delen op beeld. Ik kom naar jouw locatie toe om te filmen en stem vooraf met je af hoe je het in beeld wilt brengen. Ik ga alles voorbereiden en je zo goed mogelijk helpen, zodat je er zo min mogelijk tijd aan kwijt bent. Je hebt het tenslotte druk genoeg, maar kunt op deze manier wel een hele mooie bijdrage leveren aan het werkgeluk van digistarters. Heb je nog geen idee voor een tip maar wil je wel meewerken? Daar komen we samen wel uit! Meld je gerust!

Ik zou graag mensen in beeld hebben uit alle sectoren: Huisartsenzorg, Ziekenhuis, ouderzorg, VG, GGZ en welzijn/ sociaal werk. Dan spreken we een zo breed mogelijke doelgroep aan. Normaal gesproken zal ik maximaal 1 uurtje bij je op bezoek zijn, maar als we het goed voorbereiden kan het ook nog veel sneller gaan.

Vind je het leuk om op deze manier een bijdrage te leveren? Mail dan naar info@digivaardigindezorg.nl Met dank voor je hulp en digitale groet!