Digitaalvaardig in de zorg

Digivaardigindezorg

Iedereen wordt blij van digitips!

Of je nou net begint met digitale middelen of al een doorgewinterde techfan bent: digitips zijn altijd welkom. Want wie wil nou niet dingen sneller én makkelijker kunnen doen op digitaal vlak? Er is altijd wel een tip die jij nog niet weet.

Daarom is er nu een presentatie die jij kan gebruiken, vól met digitips. Klik hier voor de presentatie.
Deze kan je bijvoorbeeld laten zien aan je collega’s, tijdens een borrel, lunch of overleg. Je mag helemaal zelf weten hoe je de presentatie gebruikt en kan ook zelf tips toevoegen of slides verbergen (dat doe je door met je rechtermuisknop op de dia te klikken, links in de kolom, en vervolgens ‘dia verbergen’ aan te klikken).

De digitips in de presentatie bevatten zowel werktips als tips voor thuis. Hier heb je niet alleen profijt van als zorgmedewerker, maar dus ook in je vrije tijd.

Misschien weten andere mensen nog tips? Vraag het vooral! Samen kom je zo tot allerlei handige weetjes, die iedereen kan gebruiken.

Deze presentatie is mogelijk gemaakt door de financiering van de Stichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg. De digitips zijn algemeen en dus voor iedereen bruikbaar, in welke zorgsector je ook werkt.