Digitaalvaardig in de zorg

Zelftest managers

Hieronder kun je de zelftest voor managers in de zorg starten. In deze zelftest ga je jezelf beoordelen op het gebied van digitale vaardigheden. Je scoort niet alleen je eigen digitale vaardigheden, maar ook je visie, acties en strategie op dit gebied en in welke mate je je medewerkers enthousiasmeert en faciliteert.

Als resultaat krijg je een typering van jou als manager in de digitale wereld. Ook kun je jouw score vergelijken met die van andere managers in de zorg.

De zelftest is ontwikkeld voor en door zorgmanagers en getoetst door zorgmanagers, directeuren en bestuurders. Voor de financiering stond het Zilveren Kruis garant. Voor de inhoud waren verantwoordelijk: Marco Derksen (digitaal strateeg) Cees Wijnands (innovatiemanager) en Suzanne Verheijden (programmamanager Digitale Vaardigheden). Vragen? Neem gerust contact op via info@digivaardigindezorg.nl

Hoe werkt het?
Nadat je je gegevens hebt ingevuld, krijg je een vragenlijst. Na het invullen van alle vragen ontvang je via de link ‘Mail mijn resultaat’ een e-mail met daarin jouw resultaat en een vergelijking met andere managers die aan dezelfde criteria voldoen als jij. Veel succes!

Zelftest manager zorg

Het e-mailadres wordt gebruikt om wanneer je de zelftest stopt, op ieder moment opnieuw in te kunnen loggen. Ook krijg je jouw resultaat naar het opgegeven mailadres toegestuurd.