Digitaalvaardig in de zorg

Nieuws uit de periode juni 2024

Terugblik en presentaties 14de Werkconferentie

We hebben weer genoten van een mooie 14de editie van onze Werkconferentie, met veel enthousiaste deelnemers en heerlijk weer! Bekijk hier de sfeerimpressie en de presentaties!

lees meer

Digizo.nu start iedere maand met vragenuurtje

Digizo.nu organiseert vanaf 1 juli maandelijks een online vragenuurtje. Wil je bijvoorbeeld graag weten wat zij doen, heb je vragen over de evaluatieroute van de STOZ regeling of wil je graag weten waar aan gewerkt wordt? Of heb je andere vragen? Dan kun je die stellen aan een van de coördinatoren van Digizo.nu.

lees meer

Weer plekken beschikbaar bij Werkconferentie en workshops!

Volgende week dinsdag, 25 juni, vind onze werkconferentie plaats. Er zijn weer last minute plekken beschikbaar! Heb je je al aangemeld, maar was jouw favoriete workshop al vol? Dan kun je nog checken of deze weer beschikbaar is en je aanmelding aanpassen!

lees meer

ICT’ers en digicoaches leren van elkaar

In 2021 is Interzorg Noord Nederland begonnen met het verbeteren van de digitale vaardigheden van de medewerkers. Het initiatief hiervoor kwam vanuit de ICT-afdeling. Ivo de Jong, projectmanager ICT, en Joan de Vries, coördinator Digivaardig Interzorg, vertellen hoe dit verliep.

lees meer

Mooie mijlpalen en frisse ambities

Coalitie Digivaardig in de zorg (DIVA) bestaat ruim vijf jaar. Wat is er in die tijd bereikt? En wat zijn de plannen en uitdagingen voor de toekomst? In gesprek met Lies van Gennip, die sinds 2021 voorzitter is van de stuurgroep DIVA.

lees meer

De leukste Digibloopers en Digiblooperbingo!

Iedereen maakt het weleens mee: je doet iets onhandig op digitaal gebied. Een digiblooper noemen wij dat! het goed is om daar ook open over te zijn en erom te kunnen lachen. Bekijk hier allerlei digibloopers en speel de Digiblooperbingo!

lees meer

Digitip Outlook: mails groeperen die bij elkaar horen

Je kent het vast wel: je zit in een 'e-mailconversatie': mails die heen en weer gaan omdat je steeds antwoord geeft op elkaar. Het kan dan handig zijn om deze mails in een overzicht te krijgen, zodat je het hele gesprek kan zien. Dat heet een 'gespreksweergave'.

lees meer