Digitaalvaardig in de zorg

Digivaardigindezorg

Werkconferentie: Hoe integreer ik zorg- en welzijnstechnologie in mijn onderwijs?

6 december 14:30 - 16:30 | Online via teams

Is het jouw doel om digi- en techvaardige professionals binnen zorg en welzijn op te leiden? Doe dan mee op 6 december van 14.30 tot 16.30 uur aan de 2de werkconferentie van de werkgroep Onderwijs van de coalitie Digivaardig in de zorg

Om optimale zorg te leveren kun je als zorgprofessional tegenwoordig niet meer zonder digitale en tech-vaardigheden. De zorg heeft dringend behoefte aan professionals die goed zijn voorbereid op de digitale en technologische kanten van het werk. Hoe zorg jij dat je zorgstudenten klaar zijn voor de toekomst? Tijdens deze werkconferentie kun je inspiratie opdoen, netwerken en krijg je concrete handvatten voor je eigen onderwijspraktijk. Het programma is interactief en bestaat uit korte workshops van 25 minuten.  

Voor wie?
Deze digitale werkconferentie is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij het zorgonderwijs (mbo, hbo, wo). Dat zijn natuurlijk docenten maar ook beleidsmakers, curriculummakers, zorg- en onderwijsinnovatoren etc.

Programma
14.30-14.45: Plenaire aftrap 
14.45-16.10: 3 workshoprondes van 25 minuten (bekijk hier het aanbod van workshops)
16.15-16.30: Plenaire afsluiting

Aanmelden
Op dit moment is de officiële aanmelding gesloten. Toch graag meedoen? Stuur dan een mail naar info@digivaardigindezorg.nl.
Deelname is gratis. Deze werkconferentie vindt digitaal plaats via Teams. Je krijgt op tijd een link toegestuurd naar de bijeenkomst. 
Let op! In september is deze werkconferentie verschoven naar de huidige datum. Had je je eerder al aangemeld voor de werkconferentie van 20 september? Dan hoef je niks te doen. Je blijft dan gewoon aangemeld.

Vragen? Mail naar info@digivaardigindezorg.nl