Digitaalvaardig in de zorg

Digivaardigindezorg

Webinar onderzoek naar digitale vaardigheden

26 oktober 15:00 - 16:00 | Online

Alexander van Deursen is specialist in onderzoek naar digitale vaardigheden en neemt ons in dit webinar mee in de geleerde lessen! Het webinar vindt plaats op 26 oktober, van 15.00-16.00.

Over het webinar
Alexander heeft een leerstoel genaamd ‘Digitale Ongelijkheid’ en neemt ons in dit webinar mee in zijn onderzoek naar de stand van zaken in Nederland. Hoe digitaal inclusief is de Nederlandse bevolking? Wat is het niveau van digitale vaardigheden? Waar dienen we mee rekening te houden bij het maken van een interventie?

Wil je graag bij dit webinar zijn? Meld je hier aan.

Over Alexander van Deursen
Alexander is adjunct hoogleraar communicatiewetenschap aan de technische Universiteit Twente. Waar zijn interesse voornamelijk ligt, is de rol van technologie in processen van menselijke communicatie en in het zorgen dat technologische ontwikkelingen ten dienste staan van mensen. Alexander is vooral bekend om zijn evaluaties over de bijdrage van technologische ontwikkelingen in de inclusieve samenleving. Hij is geïnteresseerd in hoe verschillende mensen technologie in het dagelijks leven gebruiken en in welke omstandigheden technologie kan worden gebruikt om het welzijn te verbeteren.