Digitaalvaardig in de zorg

Digivaardigindezorg

Webinar Handvatten voor het borgen van digitale vaardigheden (voor HR-professionals)

22 juni 10:00 - 11:00 | Online

Welke digivaardigheden moeten zorgmedewerkers minimaal beheersen om hun functie goed uit te oefenen? En hoe veranker je dit als HR-professional in de organisatie?

Digitalisering is een belangrijke ontwikkeling in de zorg. Medewerkers hebben steeds meer digitale vaardigheden nodig om hun werk goed te kunnen (blijven) doen. Daarmee krijgen werkgevers meer behoefte aan handvatten om (het belang van) digitale vaardigheden bij hun medewerkers onder de aandacht te brengen én duidelijk te zijn over wat van hen qua ‘digivaardigheid’ verwacht wordt.

Tijdens het webinar geven Sven Roffelsen, adviseur bij FWG Progressional People, en Marijke Bult, adviseur/projectmanager bij Verbeterimpuls, uitleg over competenties, voorbeeldfunctieprofielen en vaardigheden per functie in de VVT (verpleeg- en verzorgingshuizen en thuiszorg). Praktische handvatten om vanuit HR digitale vaardigheden te borgen in de organisatie.

In het webinar komen de verschillende hulpmiddelen aan bod, die zijn ontwikkeld door de coalitie Digivaardig in de zorg samen met FWG en een aantal VVT-organisaties. (Zie www.digivaardigindezorg.nl/functieprofielen-vvt)