Digitaalvaardig in de zorg

Digivaardigindezorg

Speeddaten over digitale vaardigheden!

23 april 10:00 - 16:00 | Online via Zoom

Heb je behoefte om ervaringen uit te wisselen met vakgenoten, sectorgenoten of stakeholders? Wil je successen delen of horen hoe anderen dezelfde uitdagingen hebben aangepakt? Meld je dan aan voor ons speeddate-evenement op 23 april!

In 5 groepen kun je 4 x 14 minuten in tweetallen sparren aan de hand van veel gestelde vragen rondom een programmatische aanpak digitale vaardigheden in de zorg.

Programma:
10.00 -11.00 uur – Sparren met projectleiders (algemeen)
11.00 -12.00 uur – Sparren voor projectleiders die langer dan een jaar bezig zijn met een aanpak
13.00- 14.00 uur – Sparren met digicoaches (algemeen)
14.00 -15.00 uur – Sparren voor digicoaches die langer dan een jaar bezig zijn met hun rol
15:00 – 16:00 uur – De surpriseparty: sparren met stakeholders, projectleiders, digicoaches, ICT-ers, HR, opleiders, de programmamanager en coördinator van ECP… oftewel iedereen die met het thema bezig is!

Je kan je hier aanmelden. Je meld je aan voor de hele dag, maar mag helemaal zelf weten bij welke speedatesessie(s) je bent!

We geven suggesties voor thema’s maar het staat jullie vrij uit te wisselen aan de hand van jullie eigen vragen! Denk aan thema’s als: tijdsinvestering, communicatie, borging, nieuwe medewerkers meenemen, betrokkenheid management, succesfactoren aanpak en nog veel meer! Doe je ook mee? Dan verbreken we vast het wereldrecord speeddaten!