Digitaalvaardig in de zorg

Digivaardigindezorg

Implementeren van technologie bij 4 types technologiegebruikers

6 oktober 10:00 - 11:30 | Online

Hoe houd je als leverancier, ICT’er of implementatiespecialist rekening met verschillende types technologiegebruikers bij de implementatie van technologie in de zorg?

Niet alle zorgprofessionals zijn even digivaardig en technminded. Hoe houd je als leverancier, ICT’er of implementatiespecialist van technologie in de zorg rekening met verschillende types technologiegebruikers? Wat vraagt dat in verschillende fasen van implementatie en opschaling?

In dit webinar wisselen we kennis en ervaring uit rondom deze uitdaging. We nodigen leveranciers, ICT’ers, implementatiespecialisten en projectleiders van harte uit om aan te sluiten bij deze sessie. We gaan graag samen aan de slag.

Met Bart van Mierlo van Vilans en Suzanne Verheijden van Digivaardig in de zorg.

Dit is een online bijeenkomst. Ongeveer een week van tevoren ontvang je een link om in te loggen.

Artikel over de 4 typen technologiegebruikers in ICT&health magazine

Ook leuk: onlangs is het artikel ‘Werken met de vier typen technologiegebruikers!’ verschenen in ICT&health magazine. Hierin legt Suzanne Verheijden meer uit over de verschillende types en vind je links naar handige video’s en referenties. Bekijk hier het artikel.

Welk type technologiegebruiker ben jij?

Benieuwd welk type technologiegebruiker je zelf bent? Dan kun je de gratis zelftest doen via onze website. De zelftest vind je hier!