Digitaalvaardig in de zorg

Digivaardigindezorg

Digifit challenge

1 mrt / 31 mrt |

Maart is de maand van de digitale fitheid! Daarom organiseren wij de Digifit challenge, waarin je leuke opdrachten ontvangt om nóg digitaal fitter te worden. Doe jij mee?

Hoe werkt het?

Wanneer je je aanmeldt, ontvang je in maart elke dag een mail met een nieuwe challenge om je digitale fitheid te boosten! Niet elke dag tijd? Geen zorgen. Doe de challenges die jij wilt! Je kunt je op ieder moment aanmelden, ook nog in maart. Dan ontvang je gewoon de challenges vanaf dat moment.

Aanmelden kan hier.

Digifit challenge pakket voor zorgorganisaties

Vind jij het leuk om de Digifit challenge zelf in je organisatie te verzorgen? Dat is geen probleem! Wanneer je je hiervoor inschrijft, krijg je de content van de challenges ongeveer een week voor de challenge begint opgestuurd, zodat je die bijvoorbeeld op intranet kan plaatsen. Let er wel op dat je deze content neerzet op een plek waar alleen jullie zorgmedewerkers bij kunnen. Zo voorkomen we dat er al challenges op social media/online verschijnen, terwijl wij deze nog moeten sturen aan deelnemers.

Wat krijg je als je je als organisatie inschrijft ?
– Een document met alle teksten van de challenges en bijbehorende links. Zo kun je de challenges toevoegen aan de digitale omgeving van jouw zorgorganisatie, zoals Intranet.
– Een afbeelding om jouw zorgmedewerkers te enthousiasmeren om mee te doen
– Een leuke cartoonafbeelding, om deelnemers te werven of je communicatie mee op te fleuren

Wil je een Digifit challenge pakket ontvangen? Vul dan hier het formulier in!
Je krijgt ongeveer een week voordat de digifitchallenge begint een mail met alles erin.
Let op: wanneer je je hier inschrijft, ontvang je dus niet automatisch de digifit challenges in je mailbox vanuit Digivaardig in de zorg. Dit is alleen om het pakket te ontvangen. Wil je wel de difigit challenges ontvangen per mail ? Dan kun je je per persoon hier aanmelden.