Digitaalvaardig in de zorg

Digivaardigindezorg

Doe mee aan de e-healthweek 2020

Er komt steeds meer mensgerichte technologie in de zorg (e-health). Dat geeft nieuwe mogelijkheden voor de kwaliteit van de zorg, voor meer regie bij de patiënt en voor betere samenwerking tussen zorgprofessionals. Maar het geeft ook uitdagingen want er worden digivaardigheden gevraagd, nieuwe zorgprocessen worden ingericht en de omgang met patiënten verandert.

E-healthweek in 2020
Van 27 januari tot en met 1 februari 2020 wordt de vierde e-healthweek georganiseerd. In de week staan opschaling (van goed idee naar algemeen gebruik) en digitale vaardigheden (welke kennis en vaardigheden zijn nodig om technologie daadwerkelijk toe te passen) centraal.
Door het hele land worden activiteiten georganiseerd die aan deze doelen bijdragen. Zorg- en onderwijsinstellingen, gemeentes, zorgverzekeraars, leveranciers en patiëntenverenigingen vinden originele manieren om te laten zien wat er mogelijk is met zorg en technologie.

Organiseer een activiteit in de e-healthweek!
De week laat zien hoeveel beweging er op het e-healthfront is. Op deze manier stimuleren we elkaar om de volgende stap te zetten om digitale zorgondersteuning dichterbij te brengen. Durf jij de uitdaging aan? Organiseer een activiteit en laat anderen jouw e-health ervaren. We doen het met elkaar!

De e-healthweek wordt mogelijk gemaakt door de hoofdpartners: VWS, ZonMw, Zorg van Nu, ICT&Health, Patiëntenfederatie en initiatiefnemer ECP | Platform voor de InformatieSameleving