Digitaalvaardig in de zorg

Voor docenten

Nieuws uit de periode maart 2024

Wat was jouw favoriete Digifit challenge?

Heb jij zelf of met je organisatie de Digifit challenge 2024 gedaan? We horen graag wat jouw favoriete challenge was!

lees meer

Wissel ervaringen uit met digicoaches, projectleiders en andere rollen!

Vind jij het leuk om ervaringen uit te wisselen met anderen over digitale vaardigheden in de zorg? Meld je dan aan voor ons online speeddate-evenement op 23 april! Elke sessie duurt een uurtje.

lees meer

Toolkit digitale veerkracht voor leidinggevende

Werkstress verlagen over digitalisering, hoe doe je dat als leidinggevende? Deze toolkit voor leidinggevenden bevat een handig stappenplan en gespreksstarters om een veilige sfeer te creëren rondom het thema digitale vaardigheden!

lees meer

Save the date: de 14de werkconferentie van Digivaardig in de zorg!

Zet hem alvast in je agenda: de 14de werkconferentie, wederom in Congrescentrum Antropia in Driebergen-Zeist. Het belooft weer een mooie dag te worden met een plenaire spreker en verschillende workshops, bijvoorbeeld over motiverende gespreksvoering!

lees meer

De nr. 1 digitip van 2023

Vorig jaar zijn er weer heel wat digitips bekeken, gemaakt en gedeeld. Welke digitip van onze website was nou het meest populair?

lees meer

Een dag uit het leven van een digicoach

Onze blogger Brenda Leijting werkt bij de Regio-organisatie Huisartsen Almere (ReHa). Hierin ondersteunt ze samen met 2 collega digicoaches 29 huisartsenpraktijken. In deze blog lees je over een dag uit haar leven als digicoach.

lees meer

Doe mee: speeddaten over digitale vaardigheden!

Vind jij het leuk om ervaringen uit te wisselen met anderen over digitale vaardigheden in de zorg? Meld je dan aan voor ons online speeddate-evenement op 23 april!

lees meer

Hulp gevraagd: met welke Microsoft Office versie werk jij?

We willen graag dat het aanbod op onze website aansluit bij de dagelijkse praktijk van zorgmedewerkers. Daarom willen we je vragen in te vullen welke versie van Microsoft Office jij gebruikt in je zorgorganisatie.

lees meer