Digitaalvaardig in de zorg

Voor docenten

Abonneer je op de nieuwsbrief voor docenten
Wil je als docent op de hoogte blijven van de ontwikkelen met betrekking tot  hoe je de digitale aspecten werken in zorg en welzijn, een plek kunt geven in je onderwijs? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief voor docenten. Een aantal keer per jaar sturen we je een nieuwsbrief met interessante informatie en actuele ontwikkelingen. Ook word je op de hoogte gehouden van activiteiten als een werkconferentie.

Word lid van de werkgroep Onderwijs
Wil je rondom dit thema meer inspiratie op doen? Ervaringen uitwisselen met anderen? Jouw ervaringen delen? Meedenken over hoe we vorm kunnen geven aan actuele vraagtukken? Meld je dan aan als lid van de werkgroep Onderwijs. Een kerngroep zet de lijnen uit van de werkgroep en zorgt voor het inbrengen en thema’s en het organiseren van activiteiten. Je kunt zelf kiezen aan welke activiteiten en projecten je deelneemt. Via e-mail houden we je op de hoogte. Mail naar info@digivaardigindezorg.nl om je aan te melden.

Word actief in de community van HBO Verpleegkunde (Hbovpk) in de groep ‘Zorgtechnologie’
Hbovpk is een online community waar docenten verpleegkunde uit heel Nederland hun kennis en expertise delen en van elkaar leren. Je kunt ook lid worden wanneer je lesgeeft op het mbo. Je kunt op hbpvpk discussiëren over leermaterialen of verpleegkundig gerelateerde thema’s. Bijvoorbeeld binnen de groep ‘Zorgtechnologie’. Heb je een vraag? Stel ‘m daar! Wie weet krijg jij antwoord van een collega (binnen of buiten je organisatie). Met een goed ingevuld profiel leg je gauw connecties met anderen. Deelname aan de community is gratis. Ben je nieuwsgierig? Registreer dan snel: www.hbovpk.nl