Digitaalvaardig in de zorg

Digivaardigindezorg

Digiheld van oktober is & Jur van der Heijden

Digiheld oktober

Iedereen op de afdeling is hartstikke trots op hem, dus het is niet zo gek dat hij tot Digiheld van oktober is uitgeroepen. Jur van der Heijden, nog maar net twee maanden werkzaam bij het team Crediteuren en Betalingen in Amersfoort, voorkwam dat ’s Heeren Loo financieel werd opgelicht. Jur ontvangt de complimentenkaart uit handen van de CISO (Concern Information Security Officer).

Vorige maand ontving de afdeling op een vrijdagmiddag facturen die er op het eerste gezicht niet heel anders uitzagen dan gebruikelijk. Bij een van de controles viel het Jur op dat de facturen verzonden waren vanuit een net iets ander e-mailadres en dat ook het rekeningnummer anders was dan gebruikelijk. Jur: “Ik geloofde mijn ogen niet. Het gebeurt dus echt! Zelf denk ik aan gephotoshopte facturen, maar dat blijft speculeren. Fraude is het in ieder geval.”

Door de oplettendheid van Jur en zijn collega’s zijn er honderden facturen onderschept. Jur: “Er zaten flinke bedragen tussen.” Inmiddels is er aangifte gedaan bij de politie. “Wij als financiële administratie, en volgens mij mag ik ook voor heel ’s Heeren Loo praten, zijn blij dat deze fraude zaak afgeslagen is”, aldus Jur.

Ken jij ook iemand, die aan de slag is met het ontwikkelen van zijn of haar digitale vaardigheden? Iemand, die jou met engelengeduld een nieuwe digitale werkvorm heeft uitgelegd? Of eindelijk de stap heeft gezet, en binnen Good Habitz een cursus Excel is gaan volgen

Geef diegene dan een digicompliment via communicatiemiddelen. Uit de inzendingen kiest team innovatie de digiheld van volgende maand!