Digitaalvaardig in de zorg

Digivaardigindezorg

7e Werkconferentie Digivaardig in de zorg op het ECP Jaarfestival 2020

7e werkconferentie Digivaardig in de zorg

Op 19 november 2020 organiseert de coalitie Digivaardig in de zorg haar 7e werkconferentie. Online, van 13.00 tot 16.30 uur. Het programma bestaat uit een plenair deel en een aantal workshops.

Minister Tamara van Ark
In het plenaire programma (13.00 tot 14.00 uur) spreekt Tamara van Ark, minister van Medische Zorg en Sport, over digitalisering in de zorg. Ook komen verschillende andere sprekers aan het woord over ethiek en veiligheid in de informatiesamenleving. Het plenaire programma maakt deel uit van het ECP Jaarfestival met als thema de digitale samenleving in stroomversnelling.

Praktische workshops
Tussen 14.00 en 16.00 uur kun je twee praktische workshops volgen die jou helpen om in jouw zorgorganisatie digitale vaardigheden te verbeteren. Je kiest zelf welke workshops het beste aansluiten bij jouw behoefte. Bekijk hier de workshops van Digivaardig in de zorg.

Je kunt ook kiezen uit de andere workshops van het ECP Jaarfestival.

Lancering zelftest huisartsen
Om 16.10 vertelt huisarts Bart Timmers over digitalisering in de huisartsenpraktijk en wat dat vraagt van de patiënten de huisarts. Ook lanceert hij de zelftest digitale vaardigheden voor huisartsenpraktijken.

Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor het ECP Jaarfestival.