Digitaalvaardig in de zorg

Digivaardigindezorg

27 mei: digitaal spreekuur digitale vaardigheden

digitaal spreekuur

Wil jouw zorgorganisatie aan de slag met het verbeteren van de digitale vaardigheden van de medewerkers? Stel al je vragen over het starten van een project digitale vaardigheden aan Suzanne Verheijden.

Op 27 mei van 10 tot 11 uur organiseert de coalitie Digivaardig in de zorg een online vraag-en antwoordsessie waarbij je al je vragen kunt stellen aan programmamanager Digitale Vaardigheden Suzanne Verheijden of kunt luisteren naar de antwoorden op vragen van anderen.

Wil je weten hoe je digitale vaardigheden kunt aanpakken in je organisatie? Ben je op zoek naar onderzoeksresultaten? Zoek je argumenten om je leidinggevende mee te krijgen?

Meld je dan aan voor dit digitale spreekuur. Jouw vragen bepalen de inhoud van deze online bijeenkomst. Wie weet kom je in contact met anderen die tegen dezelfde uitdagingen aan lopen en kun je elkaar helpen!

Suzanne Verheijden is programmamanager Digitale Vaardigheden bij de coalitie Digivaardig in de zorg (uitgevoerd door ECP|Platform voor de informatiesamenleving) en rolt als programmamanager een meerjarenaanpak uit bij 21 zorgaanbieders in de VVT-sector. Als strategisch innovatieadviseur is ze verantwoordelijk voor het project Digitale Vaardigheden bij zorgaanbieder ’s Heeren Loo en als eigenaar van Buro StrakZ leidt ze digicoaches op en helpt ze organisaties bij een aanpak op maat.