Digitaalvaardig in de zorg

Verpleeghuiszorg & Zorg thuis

Info voor docenten

Op deze kennissite vind je vele (gratis) leermiddelen die je in kunt zetten in jouw lessen. Het leermateriaal is nu nog gericht op de sectoren gehandicaptenzorg en ouderenzorg, maar vanaf 2020 breiden we dat verder uit met andere sectoren. Veel van het lesmateriaal is generiek bruikbaar voor iedereen in de zorg.

Samen met docenten gaan wij deze website verder ontwikkelen tot de plek waar docenten in mbo en hbo leermiddelen kunnen vinden en delen. Ook kunnen docenten hier informatie vinden en ervaringen delen over hoe je het onderwijs aanpakt.

De tijd tot augustus 2019 gebruiken we om in bijeenkomsten met onderwijs jullie input te horen. Na de zomer vind je hier een uitgebouwde versie van het docentendeel. En ook daarna blijven we updaten en verbeteren natuurlijk!

Meedenken? Wil je meedenken over hoe deze website voor docenten optimaal bruikbaar wordt? Mail naar Maaike Heijltjes, info@digivaardigindezorg.nl´╗┐

Op de hoogte blijven?

Ben je docent en wil je op de hoogte blijven? Laat je e-mailadres achter en we sturen je dan geregeld een nieuwsbrief met allerlei voor jou relevante informatie.