Digitaalvaardig in de zorg

Het meest recente nieuws

DigiPunt Zuyderland: ondersteuning van digivaardigheid van medewerkers, patiënten en naasten

Binnen het Limburgse Zuyderland Medisch Centrum wordt steeds digitaler gewerkt. Dit is een spannende en innovatieve ontwikkeling voor medewerkers, patiënten en hun naasten. Sinds 20 februari 2024 kunnen zij met al hun vragen over digitale zorg in het ziekenhuis terecht bij ‘DigiPunt Zuyderland’.

lees meer

Digitaal leiderschap is nodig om zorgmedewerkers te behouden.

Digitale transformatie is alleen mogelijk als gewaarborgd is dat medewerkers kunnen meegaan in de nieuwe manier van werken en tegelijkertijd hun werkplezier behouden. Digitaal leiderschap vormt hierbij de sleutel tot succes. Maar wat betekent dat in de praktijk?

lees meer

Resultaten: hoeveel organisaties zijn bezig met digitale vaardigheden en wat zijn de motieven en behoeften?

In het eerste kwartaal van 2024 hebben we een enquête uitgezet in ons netwerk, om een actueel beeld te vormen hoeveel zorgorganisaties werken aan de digitale vaardigheden van hun medewerkers. Maar ook om de motieven en behoeften van organisaties op te halen.

lees meer

Volledige programma 14de werkconferentie staat online!

Met de plenaire sessie 'Beter, leuker, sneller met generatieve AI' trappen we de 14de werkconferentie af, gevolgd door 2 rondes aan inspirerende workshops!

lees meer

Workshops 14de Werkconferentie staan online!

Op 25 juni is het zover: de 14de Werkconferentie Digivaardig in de zorg. Hier vind je tips en inspiratie om jouw zorgorganisatie nog digivaardiger te maken! Benieuwd welke workshops er allemaal zijn? Lees dan verder!

lees meer