Digitaalvaardig in de zorg

Nieuws uit de periode april 2023

Projectleiders opgelet: nieuwe brochure beschikbaar met gouden tips!

In de nieuwe brochure voor projectleiders vind je gouden tips die je kan gebruiken om de digitale vaardigheden in je zorgorganisatie te vergroten

lees meer

V-Model toont competenties zorg- en welzijnsprofessionals in omgang met technologie

In dit artikel bekijken we het V-model, dat relevante technologiecompetenties van zorgprofessionals in kaart brengt en onderscheid maakt tussen basis- en verdiepende competenties. Foto: Hogeschool Saxion.

lees meer

E-healthmonitor 2022

Ieder jaar toetst het RIVM wat de stand van zaken is wat betreft digitale zorg. Wat waren de ontwikkelingen voor 2022?

lees meer

Podcast: de toekomst van thuismonitoring

Thuismonitoring heeft verschillende voordelen, maar dit onderwerp roept ook weer vragen op. Beluister deze podcast over de toekomst van thuismonitoring!

lees meer

Digitip: mail met hoge prioriteit verzenden in Outlook

Soms wil je dat iemand een mail snel leest en beantwoordt. Dan kan je een mail in Outlook met prioriteit verzenden. Daarmee laat je de ontvanger weten dat deze mail belangrijk is om op tijd te bekijken.

lees meer

Hoe vergroot ik mijn zichtbaarheid als digicoach?

De vraag “hoe kan ik mijn zichtbaarheid als digicoach vergroten?” is een veelgestelde vraag van digicoaches. In dit artikel delen we tips en ervaringen, waarmee je zichtbaarder wordt als digicoach. Je gaat namelijk niet wachten tot mensen naar jou toekomen, maar aan de slag!

lees meer

Digitip: bestandsnamen wijzigen zonder bestanden te sluiten

Je kan in Word, PowerPoint en Excel bestandsnamen snel wijzigen, zonder eerst het bestand te sluiten en de optie 'naam wijzigen' aan te klikken. Bekijk de tip!

lees meer

Download gratis het Digifit pakket

Je kunt nu als zorgorganisatie het Digifit pakket downloaden, waarmee je de Digifit challenge kan uitzetten in jouw organisatie wanneer je wilt.

lees meer