Digitaalvaardig in de zorg

Nieuws uit de periode december 2022

Digitale vaardigheid als basis voor betrokkenheid

Door een Google Alert op het thema digitale vaardigheden bereikte ons een bericht over een aanpak digitale vaardigheden in België. Contactpersoon Hanne Polet uit Brugge was bereid ons er alles over te vertellen! Hanne is medewerker interne communicatie trok samen met haar collega’s, collega’s van opleidingen en IT het project "Iedereen digitaal".

lees meer

Het belang van sociale innovatie en af en toe stilstaan

Wat is sociale innovatie en wat zou je met je team aan sociale innovatie kunnen doen? Hierover schrijft Suzanne Verheijden in haar artikel uit ICT&Health magazine.

lees meer

Iedereen wordt blij van digitips!

Of je nou net begint met digitale middelen of al een doorgewinterde techfan bent: digitips zijn altijd welkom. Daarom is er nu een presentatie die jij kan gebruiken, vól met digitips.

lees meer

Verwen je digicoach op de dag van de digicoach!

Donderdag 15 december is de dag van de digicoach. Dit is hét moment om de digicoach in het zonnetje te zetten en te bedanken! Hiervoor hebben we een afbeelding laten maken, die je helemaal mag gebruiken zoals jij wilt. Download de afbeelding en bekijk wat je er allemaal mee kunt doen!

lees meer

Helpdeskmedewerkers GGZ Oost-Brabant maken eigen portaal om het zorgmedewerkers makkelijker te maken bij vragen

Vandaag spreken we met Anke Schuurmans, Teamleider Procesoptimalisatie & Beheer ICT bij 's Heerenloo. Hoe helpen zij zorgmedewerkers bij vragen?

lees meer