Digitaalvaardig in de zorg

Wat zijn digitale vaardigheden? Digitale vaardigheden kun je breed zien. Het gaat om algemene basisvaardigheden (gebruik van office, e-mailen) maar het gaat ook om specifiekere vaardigheden. Bijvoorbeeld vaardigheden en kennis die je nodig hebt om technologische toepassingen in de zorg in te zetten.

De leermiddelen zijn nu nog gericht op de sectoren ‘Gehandicaptenzorg’ en ‘Verpleeghuiszorg en Zorg thuis’, maar vanaf 2020 breiden we dat uit naar andere sectoren. Veel van de leermiddelen zijn voor iedereen in de zorg bruikbaar.

De website voor jou
Het docentendeel op deze website is in ontwikkeling. We hebben input van docenten nodig om de website zo te bouwen zodat deze voldoet aan jouw verwachtingen. Wat ons betreft wordt deze website dé website waar je jouw leermiddelen kunt vinden op het gebied van digitale vaardigheden en technologische toepassingen in de zorg.

Wil je daarin meedenken? Graag! Laat het ons weten door een mail te sturen naar Maaike Heijltjes via info@digivaardigindezorg.nl

Op de hoogte blijven?

Ben je docent en wil je op de hoogte blijven? Laat je e-mailadres achter en we sturen je dan geregeld een nieuwsbrief met voor jou relevante informatie.

Community
Op deze kennissite vind je ook een community voor docenten waar je je vraag kunt stellen en antwoord kunt krijgen van jouw collega’s. Meld je meteen aan!