Digitaalvaardig in de zorg

Met de uitslag van de test kun je direct zelf aan de
slag. Je kunt hiervoor de leermiddelen gebruiken die te vinden zijn op de
website digivaardigindezorg. Het kan ook zijn dat je het prettig vindt eerst
met de digicoach je testresultaten door te nemen en dan samen te kijken wat de
volgende stap kan zijn in jouw leerproces.

Deelname aan de zelftest is vrijwillig. De zelftest geeft inzicht in hoe digitaal vaardig je bent. Jouw persoonlijke scores en antwoorden worden met niemand gedeeld, dus ook niet met jouw leidinggevende of werkgever.

Op bedrijfsniveau wordt een geanonimiseerde samenvatting gemaakt van alle antwoorden gegeven door deelnemers van De Wever. Jouw leidinggevende of werkgever kan dus niet achterhalen wat voor antwoorden jij hebt gegeven. EPC gebruikt jouw geanonimiseerde gegevens verder voor een benchmark en wetenschappelijk onderzoek.

In dit onderzoek verzamelen we de volgende gegevens:

  • Jouw naam en e-mailadres. Deze zijn nodig om jouw resultaten terug te koppelen en de vragenlijst tussentijds te hervatten.
  • Jouw antwoorden op de gestelde vragen. Deze zijn nodig om jou te kunnen adviseren en ten behoeve van een eigen benchmark.
  • Jouw locatie, functiegroep, leeftijdsgroep, opleidingsniveau en geslacht. Deze gegevens gebruiken we ten behoeve van een eigen benchmark.

We bewaren herleidbare gegevens niet langer dan strikt
noodzakelijk is voor het onderzoek.

Misschien vind je het spannend of gewoon alleen maar leuk. Wat altijd goed is om voor ogen te houden is wat het je op kan leveren. Denk eens aan sneller kunnen werken met de systemen, er optimaal gebruik van te kunnen maken of minder frustraties op te lopen omdat je er meer thuis in bent. Hoe dan ook, digitaal vaardiger worden is winst voor jou én voor onze cliënten.

Veel leerplezier toegewenst!