Digitaalvaardig in de zorg

Het meest recente nieuws

Iedereen wordt blij van digitips!

Of je nou net begint met digitale middelen of al een doorgewinterde techfan bent: digitips zijn altijd welkom. Daarom is er nu een presentatie die jij kan gebruiken, vól met digitips.

lees meer

Verwen je digicoach op de dag van de digicoach!

Donderdag 15 december is de dag van de digicoach. Dit is hét moment om de digicoach in het zonnetje te zetten en te bedanken! Hiervoor hebben we een afbeelding laten maken, die je helemaal mag gebruiken zoals jij wilt. Download de afbeelding en bekijk wat je er allemaal mee kunt doen!

lees meer

Helpdeskmedewerkers GGZ Oost-Brabant maken eigen portaal om het zorgmedewerkers makkelijker te maken bij vragen

Vandaag spreken we met Anke Schuurmans, Teamleider Procesoptimalisatie & Beheer ICT bij 's Heerenloo. Hoe helpen zij zorgmedewerkers bij vragen?

lees meer

Studenten zetten zich in voor zorgproject Anne4Care

Zohrah Malik, onderzoeker en docent bij de Hogeschool Saxion, stond mei dit jaar op het podium van de ICT&health-conferentie. Ze nam een prijs in ontvangst voor de samenwerking tussen het onderwijs en de zorg binnen het project Anne4Care. Zohrah vertelt over de avatar Anne en de samenwerking met de studenten van ROC Twente.

lees meer

‘We willen medewerkers toekomstbestendig maken’

We willen medewerkers toekomstbestendig maken’, vertelt Yonas Tewelde, voorzitter van de raad van bestuur bij zorgorganisatie Vanboeijen.

lees meer