Digitaalvaardig in de zorg

Zelftest

Deze zelftest digitale vaardigheden huisartsen is ontwikkeld samen met professionals uit de sector. Door het invullen van de test krijg je een beeld van de vaardigheden die je als huisarts minimaal nodig hebt om de basale digitale werkzaamheden in de praktijk efficiƫnt te kunnen verrichten. Het gaat niet om het halen van een zo hoog mogelijke score, het gaat erom dat je een goed beeld krijgt van de digitale vaardigheden die je nog verder kunt ontwikkelen. Geef dus zo eerlijk en zorgvuldig mogelijk antwoord. Jouw antwoorden blijven vertrouwelijk. Na afloop krijg je feedback en tips over je ontwikkelgebieden en kun je ontdekken hoe je nog beter en makkelijker digitaal kan werken. Meer tijd voor de patiƫnt, prettig werken voor jou!

Belangrijk
In de praktijk doet de assistente wellicht bepaalde taken. Maar wat doe je bij ziekte van de assistente? In deze zelftest worden jouw vaardigheden getest. Dus scoor de vragen zo veel mogelijk vanuit jezelf. Behoort een taak echt niet tot je werkzaamheden of wordt een programma niet aangeboden op jouw werkplek (zoals Teams), scoor dan NVT (Niet van Toepassing).

Zelftest Digitale vaardigheden huisartsen

Het e-mailadres wordt gebruikt om wanneer je de zelftest stopt, op ieder moment opnieuw in te kunnen loggen. Ook krijg je jouw resultaat naar het opgegeven mailadres toegestuurd.

Indien je de zelfscan niet online wilt invullen maar wilt uitprinten, kun je een printbare versie downloaden.