Digitaalvaardig in de zorg

Het meest recente nieuws

Zorggroepen voor huisartsen Twente pakt digitale vaardigheden samen aan: ‘Werkplezier staat voorop’ - Regionale samenwerking nr. 3/3

Bij Zorggroeppen SHT-THOON en FEA  werd het project ‘Heel huisartsenzorg Twente digivaardig’ georganiseerd voor de 260 aangesloten huisartsenpraktijken. Sofia Bosch vertelt hierover.

lees meer

Digitip: maak online een woordzoeker!

Maak online je eigen gratis woordzoeker over digitale vaardigheden of download alvast onze eigen woordzoeker!

lees meer

De kracht van herhaling

De kracht van herhaling is groter dan je denkt! Lees daarom de blog van onze partner Buro Strakz, met handige tips voor coaches!

lees meer

'Maatwerk op weg naar het gezamenlijke doel' in de ouderenzorg Midden-Brabant - Regionale samenwerking nr. 2/3

Een groep ouderenzorgorganisaties heeft een gezamenlijke visie ontwikkeld, Samen richting geven aan ouderenzorg in Midden-Brabant, om de ouderenzorg te verbeteren voor zowel cliënten als zorgmedewerkers. Een onderdeel was het project Digitaal vaardige medewerkers. Projectleiders Nicole Koopmans en Hedwig van Gansewinkel blikken terug.

lees meer

Huisartsenpraktijken halen voordeel uit gezamenlijke trainingen aanbieden – Regionale samenwerking nr. 1/3.

Bij zorggroep Stroomz is in 2022 het project digitale vaardigheden gestart, met als doel de digitale vaardigheden van praktijkmedewerkers te verhogen. Projectleider Eline Braam en consulent Joyce Hummel vertellen hoe zij dit hebben georganiseerd.

lees meer